Resultaten voor muiderslot

muiderslot
Het Muiderslot Vergaderen Congres/Congres/Trouwen/Feest.
Stap in de 17e-eeuw, de tijd van de beroemdste bewoner van het Muiderslot: schrijver, dichter en historicus P.C. De kamers geven een mooi beeld van hoe mensen in de Gouden Eeuw. Toevoegen aan favorieten. Vraag een offerte aan voor deze locatie!
slotenmaker muiden
Kasteel Muiderslot Startpagina Facebook.
De vakantie is bijna voorbij, maar gelukkig laat de zon zich morgen nog even zien en kun je voor het laatst genieten van onze zomervoorstelling De zoen van Jacoba. Kom naar het Muiderslot en doe mee! De voorstellingen zijn om 11.30 uur, 13.30 uur 15.00 uur, duren 20 minuten en zijn op het slotplein. Kasteel Muiderslot heeft zijn/haar evenement gedeeld.
pampus zeilboot
Muiderslot Vineyard Catering.
Wordt er een jubileum gevierd? Wat is er nu leuker dan dit te vieren met een zomerse BBQ op het Slotplein van het Muiderslot? Het Muiderslot en Vineyard hebben samen een uniek BBQ arrangement samengesteld. Muiderslot Herengracht 1 1398 AA Muiden.
Muurstickers
Muiderslot Rijksmuseum in een fabelachtig kasteel.
Stelling van Amsterdam Nieuwe Hollandse Waterlinie Oude Hollandse Waterlinie. Kasteel Muiderslot is ingericht als Rijksmuseum. De zalen en vertrekken van het Muiderslot zijn ingericht met een schitterende collectie schilderijen, meubelen, en voorwerpen uit de tijd dat de bekende schrijver en dichter P.C.
Muiderslot VVV Gooi en Vecht.
Muiderslot Kasteel App complete museumgids in pocketformaat. Vanaf Zondag 1 april 2018 tot Woensdag 31 oktober 2018. Dag Van Tot. Extra openingstijden: Kerstvakantie 23 december t/m 7 januari 2018 geopend van 1200: tot 1700: uur Eerste kerstdag, oudejaarsdag en nieuwjaarsdag gesloten.
Kasteel Muiderslot Muiden 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Zeer mooi onderhouden kasteel. Op een mooie zonnige dag is een kasteel een aanrader omdat het binnen door de dikke muren veelal koel is. Muiderslot is een mooi onderhouden kasteel uit en ook de tuin er omheen is het bezoeken waard.
Muiderslot @Muiderslot Twitter.
@ Muiderslot niet meer negeren @ Muiderslot negeren Volgen @ Muiderslot volgen Volg je nu Je volgt @ Muiderslot Ontvolgen @ Muiderslot ontvolgen Geblokkeerd @ Muiderslot geblokkeerd Deblokkeren @ Muiderslot deblokkeren In afwachting Volgverzoek aan @ Muiderslot in behandeling Annuleren Je volgverzoek aan @ Muiderslot annuleren.
Muiderslot Wikipedia.
Kastelen in Noord-Holland Aelbrechtsberg Assumburg Beeckestijn Brederode Ter Coulster Duin en Kruidberg Egmond Elswout De Franschman Groenendaal Heemstede Ilpenstein Ter Kleef Marquette Middelburg Muiderslot Nederhorst Nieuwburg Nuwendoorn Oud Bussem Purmersteijn Oud Haerlem Radboud Schaep en Burgh Schagen Tetrode Torenburg Trompenburgh Vogelenzang Welgelegen Ter Wijc Ypestein.
Muiderslot Geschiedenis in het echt.
September en oktober 2018 Klein onderhoud Muiderslot t/m 31 oktober 2018 Tentoonstelling Gewapend met schoonheid Dagelijks. Middeleeuwse Torenroute Middeleeuwse Ridderroute Gouden Eeuw familierondleiding Water als vriend vijand Valkenier. t/m 31 oktober 2018 Tentoonstelling Gewapend met schoonheid September en oktober 2018 Klein onderhoud Muiderslot 20 oktober t/m 28 oktober 2018 Herfstvakantie: omas gratis toegang én meer!
Muiderslot Muiden Nederland. Informatie Reviews Muiderslot Zoover.
Wil je weten wat anderen vonden van Muiderslot in Muiden? Op deze pagina kun je reviews raadplegen van Muiderslot. Muiderslot scoort een 81, uit 10, op basis van 80 reviews. Wil je weten wat anderen vonden van Muiderslot in Muiden?
Het Muiderslot in Muiden.
T 0294 256 262. Het Muiderslot is een van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland. Het werd omstreeks 1285 gebouwd door graaf Floris V, als een van de burchten om Noord-Holland onder de duim te ho lees meer. Het Muiderslot is een van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.

Contacteer ons