Resultaten voor salaris mondhygiënist

salaris mondhygiënist
Informatie over het beroep Mondhygienist Mijnzzp.nl.
Wanneer je als zelfstandig ondernemer werkzaam bent als mondhygiënist bepaal je natuurlijk je eigen arbeidsvoorwaarden en salaris en zijn deze verder niet van toepassing. Een mondhygiënist werkzaam in loondienst zal doorgaans een salaris verdienen tussen de 2000 en 2900 euro bruto per maand, afhankelijk van leeftijd, opleidingen en verantwoordelijkheden.
tandartsassistente salaris
Mondhygiënist: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Mensen vonden ons op: Salaris Mondhygiënist, Loon Mondhygiënist, Wat verdien je als Mondhygiënist, Salarisschaal Mondhygiënist, Salarisindicatie Mondhygiënist, Bonus Mondhygiënist, CAO Mondhygiënist, Brutoloon Mondhygiënist, Nettoloon Mondhygiënist, Vakantiedagen Mondhygiënist, Pensioen Mondhygiënist. Competenties, skills vaardigheden mondhygiënist. Omgaan met details. Kennis van tanden en tandheelkunde.
salariswijzer
ZZP mondhygiënist gezocht.
ongeveer 2 maanden geleden. Mondhygiënist, 2 dagen per week voor een tandartspraktijk in regio Deurne. Heb jij als Mondhygiënist nog 2 dagen vrij in jouw agenda en woon je in omgeving. Mondhygiënist 2 dagen. Dental Care Professionals. 2 maanden geleden.
badkamer nieuwegein
Beroep Mondhygiënist Salaris YouChooz.nl.
Wat is het salaris? Als beginnend mondhygiënist in loondienst kun je rekenen op een bruto salaris van zo'n' 2.325, per maand. Dat kan oplopen tot ruim 3.840. Dit is exclusief 8 procent vakantietoeslag. Dit zijn salarisindicaties voor 2018. Over dit beroep.
Mondhygiënist verdient 2.800 euro: is dat genoeg? Intermediair.
Afhankelijk van leeftijd, ervaring en taken en verantwoordelijkheden bedraagt het salaris van een mondhygiënist bij een volledige werkweek 38 uur volgens deze richtlijn maximaal 2.80876, euro bruto per maand, bij negen ervaringsjaren. Als Ivo fulltime zou werken, zou zijn salaris 3.325 euro bedragen, zodat hij ruim boven de salarisrichtlijn van de NMT verdient.
Rekenmodel salaris mondhygiënist Dental Care Professionals.
Rekenmodel salaris mondhygiënist. Zowel de NMT als de ANT hebben salarisrichtlijnen voor mondhygiënisten vastgesteld, gebaseerd op een 38-urige werkweek. Wij hebben de salarissen in een rekenmodel in Excel verwerkt, waarmee u gemakkelijk het salaris volgens de richtlijnen om kunt rekenen naar het aantal uren dat de parttime mondhygiënist werkzaam is.
Salaris richtlijn tandartsassistente mondhygienist praktijkmanager en tandarts Dental Care Professionals.
De richtlijn geeft het advies salaris voor de functies.: De richtlijnen geven een goed beeld van wat iemand verdient als tandartsassistente, mondhygiënist of praktijkmanager en wat de groeimogelijkheden zijn in salaris. De salaris richtlijnen zijn weergegeven als bruto loon bij een werkweek van 38 uur.
Salarisrichtlijnen 2015: tandartsassistenten en mondhygiënisten Dentalinfo.
Salaris schaal II. Deze schaal heeft 9 salaris periodieken voor de functies van senior tandartsassistent, preventieassistent, orthodontieassistent, kaakchirurgieassistent, officemanager, junior mondhygiënist. Variërend van periodiek 0 188300, tot 8 245096. Salaris schaal III Mondhygiënist. Deze schaal heeft 10 salaris periodieken voor de functie van mondhygiënist.
NVM-adviessalarisschaal 2017 NVM-mondhygiënisten.
NVM-mondhygiënisten staat borg voor professionele preventieve mondzorg. Dit doet zij door de belangen van mondhygiënisten en consumenten zo goed mogelijk te behartigen. Omdat iedereen recht heeft op een leven lang een gezonde, frisse mond! Snel naar: KwaliteitsRegister Mondhygiënisten. Vacatures mondhygiënisten DiplomaRegister Klachten.
Het starten van een eigen mondhygiëne praktijk Dentalinfo.
Wat ik me steeds vaker realiseer is dat de 8 jaar die ik in loondienst gewerkt heb bij een kritische, maar zeer bekwame tandarts, me uiteindelijk hebben gevormd tot de mondhygiënist en ondernemer die ik nu ben. Ik denk ook dat het belangrijk is, voordat je de stap neemt, dat je voldoende ervaring hebt in het tandheelkundig handelen.
hoe zit het met het salaris van tandartsen? Tandarts.nl.
Wat ik graag eens zou willen weten is het volgende.: Hoe zit het met het salaris van een tandarts. Krijgt zo'n' iemand elke maand een vast salaris, of is dit afhankelijk van de hoeveelheid gaatjes wat hij of zij heeft gevuld?

Contacteer ons