Op zoek naar zorghotel haarlem?

zorghotel haarlem
Zorghotel De Kim, Herstellen aan zee.
Bekijk alle waarderingen. Alrijne Ziekenhuis regelt verblijf patiënten zorghotel De Kim. 2 juni 2017. P E R S B E R I C H T Alrijne Ziekenhuis regelt verblijf patiënten zorghotel De Kim Alrijne Ziekenhuis heeft Lees verder. Bekijk alle nieuwsberichten.
privedetective
Nieuw zorghotel Stichting Sint Jacob Haarlem opgeleverd.
In de praktijk. 17 maart 2015 Nieuw zorghotel Stichting Sint Jacob Haarlem opgeleverd. Het nieuwe zorghotel van de Stichting Sint Jacob in Haarlem is opgeleverd! De kliniek is gespecialiseerd in ouderenrevalidatie, conditieopbouw en algemene herstelzorg na een ziekenhuisopname voor bijvoorbeeld een beroerte, gebroken heup of longontsteking.
kapper
Dichtbij.
wikkelfolie
Pitstop Zorghotel Haarlem.
Dan is het Zorghotel misschien iets voor u! Wat is het Zorghotel? Het Zorghotel is een hotel, gelegen in het hartje van Haarlem. De gasten die we verwelkomen behoren tot de doelgroep van volwassenen die met psychiatrie te maken hebben of hebben gehad.
Zorghotel Haarlem Schadenberg.
Iets te melden? Haarlem, februari 2015. In opdracht van Schadenberg Dakwerken hebben wij een Sedumdak gereliseerd bij het Zorghotel te Haarlem. Dit is de eerste fase, bij de tweede fase komt er nog een Sedumdak van 200m2. Vertuss verticale tuin.
Hildebrand Domus Magnus.
Fonteinlaan 9-11 2012 JG Haarlem. T: 31 085-0645910. Waar kunnen we u mee helpen? Heeft u een vraag over een van onze locaties of zorghotel? Voor al uw vragen kunt u onderstaand formulier invullen en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.
Zorghotel Pitstop Een initiatief van Roads.
Ons aanbod Aanvullende diensten Zorghotel Pitstop. Zorghotel Pitstop is een hotel voor cliënten met een psychiatrische of psychosociale problematiek. Het bestaat al meer dan tien jaar, is gevestigd in het centrum van Haarlem en biedt plek aan veertien gasten. Veelgestelde vragen over verblijf in het Zorghotel.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons