Resultaten voor mondhygienist apeldoorn

mondhygienist apeldoorn
Mondhygiënist in Zevenberg, Roosendaal en Apeldoorn.
Wanneer naar mondhygienist. Verzekering en vergoedingen. Mondhygiëne praktijken Paro plus B.V. Zevenbergen Roosendaal Apeldoorn. Hoofdvestiging: Paro plus Zevenbergen. W itte arend 2a 4761 JA Zevenbergen. praktijk code: 87000074. maandag en dinsdag 800-1630.: TeL: 0168-32 72 16. Vestiging 2: Paro plus Roosendaal.
tandarts apeldoorn
Home Tieneke Wulferink Mondhygiënist.
U kunt naar de mondhygienist gaan als een van onderstaande klachten bij u aanwezig zijn: Bij bloedend tandvlees tijdens het poetsen. Als uw tandvlees is rood en gezwollen is. Als u last heeft van terug trekkend tandvlees. Als u last heeft van gevoelige tandhalzen bij. De behandelingen bij de mondhygiëniste worden niet vergoed uit de basis verzekering maar uit de aanvullende tandartsverzekering. Hiervoor geldt geen eigen risico omdat het vergoed wordt uit een aanvullende verzekering.Wel geldt vaak een eigen bijdrage. Hoe hoog dit percentage is staat in. Voor welke behandelingen ga je naar een mondhygiëniste? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Afspraken maken kan telefonisch of via de mail, iedere werkdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. van der Houven van Oordtlaan 6. 7316 AH APELDOORN.
tandarts apeldoorn
Mondhygiëne Praktijk Zuid.
Voor iedereen die een frisse adem en een gezonde mond met een langdurig behoud van eigen gebit wil, is bij Mondhygiëne Praktijk Zuid op het juiste adres. Door de juiste begeleiding nemen we de tijd en aandacht om u dit te doen realiseren.
tandarts apeldoorn
mondhygiënistenprakteik.
mondhygiënistenpraktijk, mondhygiëniste, mondverzorging, parodontitus, praktijk, susan, achtereekte, molenstraat, apeldoorn, praktijk voor mondhygiëne, gingivitis, tandheelkunde behandelingsinformatie. top Orthodontie streeft naar fraaie gebitten van gezonde tanden en kiezen die met stevige wortels verankerd staan in de kaak. Dat streven geldt natuurlijk ook voor tandartsen en mondhygiënisten.
15 mondhygiënisten in Apeldoorn.
Praktijk voor Mondhygiëne Ben Jaber, Apeldoorn. Mondhygiëniste Tieneke Wulferink Apeldoorn, Apeldoorn. Mondhygiënepraktijk Onderberg, Apeldoorn. Lodewijkveste Tandartsen, Apeldoorn. Mondhygiënepraktijk Braam-Denekamp, Apeldoorn. Beekpark Tandartsen, Apeldoorn. Praktijk voor Mondhygiëne Ben Jaber, Apeldoorn. Mondhygiënepraktijk Braam-Denekamp, Apeldoorn. Sanadens praktijk voor tandheelkunde, Apeldoorn. Sanadens praktijk voor tandheelkunde, Apeldoorn.
Mondhygiënist Apeldoorn Mondhygiënepraktijk Paro Plus.
Op zoek naar een mondhygienist in Apeldoorn? Wilt u naar de mondhygienist in Apeldoorn? Dat kan, want Paro Plus beschikt nu ook over een vestiging in Apeldoorn. Per 1 januari 2014 werd de praktijk mondhygiënistplus Apeldoorn overgenomen en als derde vestiging aan de onderneming toegevoegd.
Braam-Denekamp Mondhygiënepraktijk.
De taken die De Mondhygiënist uitvoert zijn in eerste instantie gericht op preventie. Tijdens de eerste afspraak bekijken wij eerst uitgebreid de mogelijkheden voor uw gebit. De kosten voor de mondhygiënist kunnen, evenals de kosten voor de tandarts, vergoed worden. Parkeren kan aan de Arnhemseweg, of op ons terrein achter de praktijk. Arnhemseweg 23 7331 BA Apeldoorn.
Praktijk voor Mondhygiene Mondhygiëniste praktijk in Apeldoorn.
Welkom op de website van Praktijk voor Mondhygiëne. Sinds 1996 is de Praktijk voor Mondhygiëne gevestigd aan de Asselsestraat 281 in Apeldoorn. Het is een zelfstandige, vrijgevestigde mondhygiënistenpraktijk die open staat voor alle patiënten. In deze professionele praktijk werken drie gediplomeerde mondhygiënisten met ervaring. De mondhygiënisten zijn lid van de vereniging van mondhygiënisten en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van mondhygiënisten.
Mondhygiene Praktijk Onderberg Mondzorg Apeldoorn.
Mondhygienist Apeldoorn, Voor preventie en gebitsreiniging. Wat doet de mondhygienist? Voor welke behandelingen kunt u terecht? Wilt u een afspraak maken? Meer dan alleen reiniging. Mondhygiëne Praktijk Onderberg Apeldoorn. Mijn naam is Milou Onderberg en sinds juli 2015 ben ik afgestudeerd paramedicus aan de Hogeschool Utrecht als mondhygiënist.

Contacteer ons