Zoeken naar nood tandarts amsterdam

nood tandarts amsterdam
Spoed tandarts Amsterdam gezocht? SI Gids.
Heb je een tandarts spoedgeval? Dental365 is DE spoed tandarts in Amsterdam. We zijn hierin uniek omdat we echt altijd geopend zijn. Om iedereen te kunnen helpen in geval van nood treed Dental365 op als de spoed tandarts service in Amsterdam en omstreken.
tandarts amsterdam
Spoedtandarts Amstel Dental.
Dan is het prettig om te weten dat de spoedtandarts van Amstel Dental voor u klaar staat. Ook bij nood kunt u rekenen op dezelfde behandeling die u als vaste patiënt van Amstel Dental gewend bent: professionele mondzorg, persoonlijke aandacht en snelle hulp. Als u spoedeisende mondzorg nodig heeft, kunt u dezelfde dag bellen voor een afspraak. Amstel Dental is zeven dagen per week geopend, ook in de avonduren. Ook als u geen patiënt bij ons bent kunt u in spoedgevallen bij ons worden behandeld. U dient wel uw zorgpas en legitimatie mee te nemen. Hoe zit het met de kosten bij gevallen van spoed door de tandarts? Meestal ontvangt u bij spoedeisende mondzorg achteraf de nota. Soms wordt de nota bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd. Hierna ontvangt u een nota voor de kosten die de zorgverzekeraar niet voor zijn rekening neemt. Bent u nog geen patiënt bij ons? De kosten van de spoedtandarts in Amsterdam zijn gelijk aan reguliere behandelingen.
beste tandarts amsterdam
Spoed Tandarts Amsterdam Alles-in-1 spoed tandarts.
We zien u graag in geval van nood bij Spoed Tandarts Amsterdam! 24/7 Spoed Tandarts Amsterdam. Sinds kort kan Spoed Tandarts Amsterdam ook een 24/7 tandarts spoedgevallendienst aanbieden. Door een samenwerking met Dental365 Amsterdam kunnen wij 24/7 patiënten helpen in geval van tandarts spoed.
tandarts
Spoedtandarts in Zaandam of Amsterdam Noord Dentalzorg Tandheelkunde.
Welkomstbrief en huisregels. Spoedtandarts in Zaandam of Amsterdam Noord. Het kan gebeuren; u wordt opeens midden in de nacht wakker met een helse pijn. U moet zo spoedig mogelijk geholpen worden door een tandarts, omdat u het niet langer kunt verdragen.
tanden bleken thuis
Dental365 Spoed Tandarts Amsterdam Tandarts.nl.
Sinds Dental365 zich heeft gevestigd in Amsterdam beroepen steeds meer tandartspraktijken zich op onze dienstverlening. Spoed tandarts Dental365 is 7 dagen per week geopend en dat 365 dagen per jaar. Onze inloopuren zijn van 0800: tot 2300: en bij echt nood is er s nachts altijd een tandarts standby.
loodgieter amsterdam spoed
Spoed Tandarts Amsterdam 020 26 10 802.
Spoed Tandarts Amsterdam is niet enkel in Amsterdam actief, aangezien recentelijk Spoed Tandarts Den Haag en Spoed Tandarts Rotterdam aan haar lijst van locaties zijn toegevoegd. Tevens is Spoed Tandarts Amsterdam terug te vinden op de overkoepelende tandartsen website Tandarts.com.
Tandartsspoedpraktijk OLVG.
Vanaf ringweg A10. Volg de ringweg om Amsterdam A10. Neem afslag Zeeburg S114 en volg PR Zeeburg. U neemt bus 37 richting Amstelstation en stapt uit bij halte Beukenplein. Bij de stoplichten loopt u rechtdoor, richting het Oosterpark. Na 50 meter ziet u de hoofdingang. De loopafstand is circa 5 minuten. Over de poli. Als u s avonds, s nachts of in het weekend met spoed een tandarts nodig heeft, kunt u na telefonisch overleg een afspraak maken bij de Tandartsspoedpraktijk op de polikliniek van Mondziekten, Kaak en Aangezichtschirurgie van OLVG.
Weekend tandarts Amsterdam Tandarts Amsterdam West.
Weekend tandarts Amsterdam. Voor een weekend tandarts in Amsterdam kunt u terecht bij Tandarts Amsterdam West. Onze praktijk is ook op zaterdag geopend. Neem contact met onze praktijk op voor de mogelijkheden om een afspraak te maken in het weekend.
Spoed tandarts Amsterdam Tandartspraktijk Tandarts Jordaan.
Geen patiënt bij Tandarts Jordaan? Het is niet noodzakelijk om ingeschreven te staan bij Tandarts Jordaan wanneer u een spoed tandarts Amsterdam nodig heeft. Wél is het nodig de volgende informatie mee te nemen naar de tandartspraktijk waarbij u de spoedbehandeling laat plaatsvinden.:
Spoed Tandarts Amsterdam in het OLVG.
OLVG, locatie Oost. Praktijk is gevestigd op: Oosterpark 9 te Amsterdam. Praktijk is gevestigd op: Soestwetering 1 te Utrecht. 24 / 7 bereikbaar. Onze tandartsen zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Bij acute spoed in de nacht wordt een tandarts opgeroepen.
Spoed Tandarts Amsterdam 5 Nood Locaties in Amsterdam Tandarts.com.
Spoed Tandarts Amsterdam. koen 14/09/2017 0 Reacties. Wanneer je niet regelmatig naar een tandarts gaat, is de kans groot dat je al eerder naar een spoed tandarts geweest bent. Je eigen tandarts kan je niet op direct helpen, aangezien er geen plek is, gesloten of op vakantie is.

Contacteer ons