Resultaten voor spaarne ziekenhuis haarlem

spaarne ziekenhuis haarlem
Spaarne Ziekenhuis Wikipedia.
Spaarne Ziekenhuis Heemstede, het voormalige Diaconessenhuis; dit is inmiddels uitsluitend een dagziekenhuis., Spaarne Ziekenhuis Hoofddorp, in 2004 geopend, sinds 2005 de hoofdvestiging, in Hoofddorp in Haarlemmermeer., een polikliniek in Hillegom. Op 1 mei 2014 zijn het Spaarne Ziekenhuis en het Kennemer Gasthuis in Haarlem bestuurlijk gefuseerd.
haarlem
Openingstijden, locaties en contact Stichting Apotheek der Haarlemse Ziekenhuizen in Haarlem.
De SAHZ Apotheken vindt u in het Spaarne Gasthuis op de locaties Haarlem Zuid, Haarlem Noord, Hoofddorp en Heemstede. Op alle locaties is een parkeerterrein aanwezig waar u betaald kunt parkeren uitzondering: op locatie Heemstede en bij ons hoofdkantoor in Haarlem kunt u vrij parkeren.
haarlem
Spaarne Gasthuis.
Wat neemt u mee volwassene. Voorbereiding voor uw kind. Wat neemt u mee voor uw kind. Kosten en vergoedingen. Tarieven Spaarne Gasthuis. De dag van opname. Verblijf tijdens opname. De dag van opname van uw kind. Telefoonnummers verpleegafdelingen Haarlem Zuid.
haarlem
Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne.
Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne. Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne is een gerenommeerde privékliniek voor plastische en cosmetische chirurgie, injectable behandelingen en huidtherapie in het Spaarne Gasthuis in Heemstede. Onze kliniek, opgericht in 2005 en sinds december 2007 gevestigd in het Spaarne Gasthuis in Heemstede, combineert de veiligheid van het ziekenhuis met de service en aandacht van een privékliniek.
haarlem
Independer.
haarlem

Het Kennemer Gasthuis en het Spaarne Ziekenhuis zijn na de fusie verder gegaan als Spaarne Gasthuis. Het Spaarne Gasthuis Haarlem Zuid heeft bewust gekozen voor het woord GAST in de nieuwe naam. Ook in het beleid komt GAST terug: Gedreven, Anders, Samen en Top.
haarlem
Spaarne Ziekenhuis-vacatures in Haarlem december 2017 Indeed.nl.
4 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Spaarne Gasthuis Vacatures in Haarlem. Lees meer over werken bij Spaarne Gasthuis. Spaarne Gasthuis 18 reviews Haarlem. Dan is de functie van vrijwilliger binnen ons ziekenhuis zeker iets voor jou!
haarlem
Spaarne Gasthuis Laboratorium.nl Laboratorium.nl.
Bij het Spaarne Gasthuis werken zon 4200 medewerkers en ruim 290 medisch specialisten. In het Spaarne Gasthuis wordt zorg verleend vanuit de visie dat de patiënt bij ons te gast is. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. 2035 RC Haarlem.
haarlem
Ziekenhuis.nl met o.a. een overzicht van ziekenhuizen en behandelingen.
Ziekenhuis.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om je gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website Ziekenhuis.nl relevante aanbiedingen te doen.
Spaarne ziekenhuis Haarlem Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Tientallen specialismen van neurologie tot verschillende soorten chirurgie worden in het Spaarne ziekenhuis in Haarlem beoefend. Wanneer een familielid of bekende in het Spaarne ziekenhuis heeft liggen, kunt u gebruik maken van een speciale hotelregeling, waardoor u altijd dichtbij de patiënt kunt zijn.
Specialisten van Spaarne Gasthuis, locatie Haarlem-Zuid in Haarlem.
Zorginstelling Spaarne Gasthuis, locatie Haarlem-Zuid, Haarlem. Zorginstelling Spaarne Gasthuis, locatie Haarlem-Zuid, Haarlem. Zorginstelling Spaarne Gasthuis, locatie Haarlem-Zuid, Haarlem. Zorginstelling Spaarne Gasthuis, locatie Haarlem-Zuid, Haarlem. Zorginstelling Spaarne Gasthuis, locatie Haarlem-Zuid, Haarlem. Zorginstelling Spaarne Gasthuis, locatie Haarlem-Zuid, Haarlem. Zorginstelling Spaarne Gasthuis, locatie Haarlem-Zuid, Haarlem.

Contacteer ons