Resultaten voor tandarts amsterdam centrum

tandarts amsterdam centrum
tandarts - Wat doen we.
We horen het graag wanneer er meer kapsalons zijn die gratis of met 50% korting willen knippen wanneer mensen hun haar willen doneren aan de Haarstichting. De volledige lijst van kapsalons die met 50% korting of gratis knippen, vind je op www.haarbank.nl/deelnemende-kappers-per-provincie.
tandarts - Paro Preventie Assistent.
In deze cursus leert de ervaren tandartsassistent om op een verantwoorde wijze onder begeleiding en verantwoordelijkheid van de tandarts röntgenfotos te maken en te ontwikkelen. Volgens de richtlijnen van de Europese Commissie en Besluit stralingsbescherming van de Kernenergiewet moet de tandartsassistent aantoonbaar kennis hebben opgedaan van stralingsbescherming.
Independer.
Meer informatie aanvragen
personal trainer amsterdam centrum
Tandarts Amsterdam Tandartspraktijk Studentist.
Hiermee voldoen onze tandartsen aan de normen die horen bij een professionele uitoefening van het beroep tandarts. Studentist is dus niet alleen een betaalbare, maar ook een deskundige tandarts in Amsterdam. Tandarts Jacobs-Verburgt is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam ACTA.
tandarts hoofddorp
Tandheelkundig Centrum Amsterdam Noord voor Esthetische Tandzorg.
Tandheelkundig Centrum Amsterdam Noord biedt verschillende specialisaties onder één dak. Wij zijn van mening dat wij alleen op deze manier u optimale tandzorg kunnen bieden! Iedereen komt bij een vaste tandarts die de zorg voor uw tanden en kiezen professioneel op zicht neemt.
tandarts hoofddorp
Tandarts Jordaan: Tandartsen Praktijk Amsterdam Centrum.
Dit doen wij door hoogstaande tandheelkundige zorg, goede communicatie en een persoonlijke benadering te bieden. Door continue bij en nascholing kunnen wij als tandarts de beste service bieden aan onze klanten. Tandarts Watergraafsmeer Amsterdam Oost. Tandarts IJburg Amsterdam IJburg. Tandarts Jordaan Amsterdam Centrum.
tanden bleken tandpasta
Tandarts Amsterdam Centrum Dental Clinics Amsterdam Reguliersgracht.
Welkom bij Dental Clinics Amsterdam Reguliersgracht, uw tandarts in het centrum van Amsterdam. In onze moderne en professionele praktijk vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. U kunt niet alleen voor algemene mondzorg bij ons terecht, maar ook voor mondhygiëne, het behandelen van parodontitis, een implantaat, een kroon of brug, kindertandheelkunde, tanden bleken, de onzichtbare Airaligner beugel en begeleiding bij angst.
TadH.
Met de ervaren en betrokken specialisten van Tandartsen aan de Herengracht TadH kiest u voor hoogwaardige tandheelkunde. Tadh is een moderne tandartspraktijk in Amsterdam centrum. Wij hebben plaats voor nieuwe patiënten. Mocht u een tandarts zoeken in Amsterdam en spreekt onze praktijk u aan?
Tandarts Amsterdam Tandartspraktijk Tandarts Jordaan.
Tandarts Jordaan is een toonaangevende tandartspraktijk in het centrum van Amsterdam met een sterke focus op kwaliteit en persoonlijke service. De tandartsenpraktijk is meerdere avonden open tot 21.30 uur. Iedere zondag zijn wij open van 9.30 tot 18.00 uur. Bent u op zoek naar een tandarts Amsterdam Centrum of heeft u een spoedgeval?
Kliniek Amsterdamse Tandartsen Gebitsverzorging, Tandarts, Mondhygiënist, Mondzorg.
Wij, Kliniek Amsterdamse Tandartsen, helpen de inwoners van Amsterdam en omstreken al bijna 100 jaar met de verzorging van hun gebit. Kliniek Amsterdamse Tandartsen. WIJ ZIJN OP 30 MAART Goede Vrijdag, 2 APRIL 2e Paasdag, 27 APRIL Koningsdag en 10 MEI Hemelvaart GESLOTEN! Wij richten ons, al meer dan 87 jaar, voornamelijk op uw mondgezondheid. Bij een gezonde mond horen mooie tanden, dus ook het esthetische aspect van een gezond gebit krijgt bij ons de nodige aandacht. Met uw wensen en onze kennis en expertise hebben wij voor iedereen een tandheelkundig advies op maat. Kijk voor de mogelijke behandelingen op een van de links hiernaast. Wanneer u een aanvullende verzekering voor de tandarts hebt hoeft u in veel gevallen de behandeling zelfs niet te betalen!
Tandarts Amsterdam Tandartspraktijk Lassus Tandartsen.
Lassus Tandartsen UW TANDARTS IN Amsterdam. Lassus Tandartsen is een aantrekkelijke en moderne tandheelkundige praktijk met 3 vestigingen in Amsterdam. Wij zijn gevestigd in het centrum van Amsterdam en in Amsterdam-Zuid. Ons doel is om cliënten te helpen hun gebit hun hele leven lang te behouden.
Tandarts Amsterdam Tandartspraktijk Plantage Middenlaan.
Onze tandartspraktijk in Amsterdam Oost neemt nieuwe cliënten aan. Om kennis met u te maken, plannen wij bij uw eerste bezoek een afspraak van 40 minuten in. De tandarts maakt röntgenfotos en lichtfotos, voert een uitgebreid mondonderzoek uit en bespreekt uw wensen en klachten.

Contacteer ons