Resultaten voor tandarts haarlemmermeer

tandarts haarlemmermeer
tandarts - Kapper cursus / vervolgopleiding.
laten doen bij je eigen kapper, met 50% korting aangegeven met of zelfs gratis aangegeven met bij 1 van de onderstaande kappers in jouw omgeving. Zij knippen iedereen die een minimaal 25 centimeter lange vlecht afstaat aan de Haarstichting namelijk met 50% korting of gratis.
tandarts - Paro Preventie Assistent.
In deze cursus leert de ervaren tandartsassistent om op een verantwoorde wijze onder begeleiding en verantwoordelijkheid van de tandarts röntgenfotos te maken en te ontwikkelen. Volgens de richtlijnen van de Europese Commissie en Besluit stralingsbescherming van de Kernenergiewet moet de tandartsassistent aantoonbaar kennis hebben opgedaan van stralingsbescherming.
Openingstijden Tandartsenpraktijk Nieuw-Vennep Haarlemmermeer Zaaiersstraat 9 in Nieuw-Vennep.
De vestiging van Tandarts S. Delwel die het meest in de buurt ligt van de aan de Zaaiersstraat 9 is de Tandarts S. Delwel aan de Zaaiersstraat 9. Meer tandarts in Nieuw-Vennep Bedrijven in de buurt van Tandartsenpraktijk Nieuw-Vennep Haarlemmermeer Zaaiersstraat 9 in Nieuw-Vennep.
tandarts veenendaal
Independer.
tanden bleken tilburg
Tandartsenpraktijk Haarlemmermeertandarts-vacatures, in Hoofddorp november 2017 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Tandarts J. Pannekoek Vacatures in Badhoevedorp, Nieuwe Meer buurtschap, Schiphol-Noord. Vacature tandarts assistente 16 uur per week Haarlem. Een fijne werkplek met leuke collegas en salaris volgens de KNMT advies salarisschalen voor tandarts. 13 dagen geleden vacature opslaan meer.
badkamerwinkel kortingscode
Welkom bij Tandartspraktijk Haarlemmermeer uw tandarts in Hoofddorp en Nieuw-Vennep Tandartsenpraktijk Haarlemmermeer.
0252 67 48 20 023 561 95 95 Uw Telefoonnummer Kies een praktijk. Bel mij terug. Inschrijven nieuwe patiënten. Welkom bij Tandartspraktijk Haarlemmermeer uw tandarts in Hoofddorp en Nieuw-Vennep. In onze moderne praktijk in Hoofddorp en Nieuw-Vennep werken tien tandartsen, twee endodontologen, een implantoloog, vier mondhygiënisten en een tandtechnicus.
Spoed tandarts Hoofddorp Tandartsenpraktijk Hoofddorp.
Buiten de praktijkuren kunt u bellen naar het telefoonnummer van onze praktijk. De automatische telefoonbeantwoorder vertelt u bij welke tandarts u terecht kunt voor uw spoedgeval. Op de website van de tandartsendienst kunt u kijken wie de dienstdoende tandarts is.
24 tandartsen in Nieuw-Vennep.
Tandartsenpraktijk Haarlemmermeer, locatie Nieuw-Vennep, Nieuw-Vennep. Tandartspraktijk Anje de Boer, Nieuw-Vennep. 5 km 44. 10 km 143. 25 km 1350. 50 km 3379. 100 km 5302. Nog niet op deze site? Meld u nu aan! Meest gewaardeerde tandartsen in Nieuw-Vennep. Laatst gewaardeerde tandartsen in Nieuw-Vennep. Tandarts English, D.H. Tandarts Mihai, M.A.
Tandarts Nieuw-Vennep KNMT.
Home Mijn KNMT Vacature aanbod Tandarts Nieuw-Vennep. Terug naar het overzicht. Tandartsenpraktijk Haarlemmermeer Hoofddorp, Noord-Holland. Tandarts-waarnemer 8 16 uur In overleg. Reageer op deze vacature. Tandartsenpraktijk Haarlemmermeer is een moderne o.a. operatiemicroscoop, laser, OPT, CBCT, Cerec, etc en volledig geautomatiseerde praktijk in Nieuw-Vennep.
Tandartsenpraktijk Haarlemmermeer, locatie Hoofddorp Hoofddorp.
Het is prettig om hier naar de tandarts te gaan, vandaag een behandeling gehad, afgebroken voortanden, alles is erg mooi opgeknapt en ik ben weer helemaal blij. 2 personen vinden dit een nuttige waardering. 14 augustus 2013 Goedgekeurd door de redactie. Ik ben voor een wortelkanaal geweest bij deze praktijk. Ik werd geholpen door een gebrekkig Nederlands sprekende jongen. Een en ander was onduidelijk en de assistente moest mij helpen met uitleg. Bekijk alle waarderingen. Waardeer deze zorginstelling. Er zijn 5 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er zijn 6 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder.: Zorginstelling Tandartsenpraktijk Haarlemmermeer, locatie Hoofddorp, Hoofddorp.
Pim Buurman Tandartsenpraktijk Nieuw Vennep.
Pim Buurman heeft 18 jaar ervaring als tandarts en besloot in 2013 na 12 jaar een eigen praktijk te hebben gehad in Nieuw-Vennep om zijn patiënten over te dragen aan tandartsenpraktijk Haarlemmermeer en de specialisatie opleiding Endodontologie te gaan volgen aan de ACTA.
17 tandartspraktijken in Haarlemmermeer Tandarts.nl.
Statistieken Tandarts Haarlemmermeer. Er zijn 17 tandartspraktijken in Haarlemmermeer bij Tandarts.nl bekend. De gemiddelde beoordeling van een tandartspraktijk in Haarlemmermeer is 94. Van de 17 tandartspraktijken in Haarlemmermeer nemen er 5 nieuwe patienten aan met een gemiddelde beoordeling van 9.4.
Moderne Tandartspraktijk in Hoofddorp en Nieuw Vennep met 8 Tandartsen Kindertandartsen Tandartsenpraktijk in Hoofddorp en Nieuw Vennep Endodontologie en wortelkanaalbehandelingen bij tandartsenprakti
Tandartsenpraktijk Haarlemmermeer Tandartsenpraktijk Haarlemmermeer. In onze moderne praktijk in Hoofddorp en Nieuw-Vennep werken acht tandartsen, een endodontoloog, een implantoloog, twee mondhygiënisten en een tandtechnicus. Elk patiënt heeft zijn of haar eigen tandarts, en kan ook binnen onze praktijk gebruik maken van interne verwijzing zoals implantologie, chirurgisch verwijderen van de verstandskiezen, kindertandheelkunde, endodontologie wortelkanaalbehandeling, cosmetische tandheelkunde, facings, parodontologie, kronen en bruggen, prothetiek, prothesen op implantaten, bleken.

Contacteer ons