Op zoek naar mondhygienist dordrecht?

mondhygienist dordrecht
Uw mondhygiënist Mondzorgvuldig.
Wat is een mondhygiënist? Mijn naam is Marloes Rust en ik ben mondhygiënist bij MondZorgVuldig in Dordrecht. Voor mijn opleiding tot mondhygiënist was ik al geruime tijd werkzaam in de tandheelkunde. Het vak heeft dus weinig tot geen geheimen voor mij.
tandarts dordrecht
Uw mondhygiënist.
Het beroep van mondhygiënist is geregeld in de Wet BIG en mag alleen gevoerd worden door diegene die in het bezit is van het diploma mondhygiënist. Het diploma wordt verkregen na het met goed resultaat afronden van de HBO-opleiding tot mondhygiënist.
tandarts dordrecht
Mondzorgvuldig.
De praktijk ligt op loopafstand van treinstation Dordrecht Centraal. Ook is er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. U kunt bij ons terecht voor de halfjaarlijkse controle, een gebitsreiniging of wanneer u zelf klachten ervaart zoals bloedend tandvlees of een slechte adem.
badkamer nieuwegein
R. de Vlieger Mondhygiënist Home.
Na ruim 4 jaar aan de Grote Markt in Dordrecht gevestigd te zijn geweest is de praktijk verhuisd naar de Ruitenstraat in Dordrecht. Daarmee is ook de praktijknaam veranderd naar R. de Vlieger Mondhygienist. Bij en nascholing is een belangrijk onderdeel van mijn praktijkvoering, daarom neem ik o.a.
8 mondhygiënisten in Dordrecht.
Tandartspraktijk de Theems, Spijkenisse. Praktijk voor Mondhygiëne Dubbeldam, Dordrecht. van Kooten, Dordrecht. Tandartspraktijk De Blauwe Leeuw, Dordrecht. Dent All Care, Leerdam. Praktijk voor Mondhygiëne Dubbeldam, Dordrecht. de Vlieger mondhygiënist, Dordrecht. Wemelsfelder-van der Steen, I. Tandartspraktijk van den Berg Dordrecht, Dordrecht.
Independer.
Mondhygiënist Dordrecht.
5 jaar en ouder: tweemaal per dag poetsen met fluoridetandpasta. Voor alle leeftijden: alle andere vormen van fluoridegebruik in overleg met tandarts of mondhygiënist. Mogelijk zal uw tandarts of mondhygiënist het gebruik van extra fluoride voor uw kind of cliënt adviseren.
MondZorgVuldig Oranjelaan in Dordrecht: Uw Mondhygienist Online Mondhygienist, Mondhygine mondhygiene; mondhygieniste.
3 dingen die je moet weten over water met bubbels. Powered by Pharmeon Privacy Voorwaarden. Oranjelaan 282 3312GN Dordrecht Tel: 078-6138110 Fax.: We maken gebruik van cookies op deze website zodat we u beter van dienst kunnen zijn met onze services.
Independer.

Contacteer ons