Resultaten voor opleiding mondhygiënist

opleiding mondhygiënist
Opleiding mondzorgkunde mondhygiënist KNMT.
Taakdelegatie en voorbehouden handelingen. Opleiding mondzorgkunde mondhygiënist. Mondhygiënist word je door de vierjarige voltijds HBO-opleiding Mondzorgkunde te volgen. Het eerste studiejaar heet de propedeuse. Daarna volgt de driejarige hoofdfase. Na succesvolle afronding van de opleiding, mag de student zich mondhygiënist noemen.
SEO bureau
Toffe opleiding: Mondzorgkunde Girlscene.
Dat was een extra oraal onderzoek onderzoek buiten de mond en je ging oefenen op je medestudenten, je werkt veel samen en dat maakt de opleiding ook erg leuk. Ik vind het geen makkelijke opleiding, het is veel stof, maar als je het bijhoudt denk ik dat het zeker te doen is!
gas
Hbo-opleiding Mondzorgkunde.
Wat kun je ermee worden? Als je de opleiding hebt afgerond, ben je mondhygiënist. Je kunt dan bijvoorbeeld aan de slag bij een tandartspraktijk, zorginstelling, ziekenhuis, orthodontiepraktijk of een praktijk voor parodontologie. Ook kun je je als zelfstandig mondhygiënist vestigen, bij een GGGD werken of het bedrijfsleven in gaan.
badkamerwinkel nieuwegein
Reviews over Mondzorgkunde Hogeschool Inholland in Amsterdam.
Wil jij Mondzorgkunde studeren in Amsterdam? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Mondzorgkunde aan de Hogeschool Inholland in Amsterdam. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Mondzorgkunde en de Hogeschool Inholland in het algemeen. Hogeschool Inholland Type opleiding.
Opleiding tot mondhygiënist.
U bent hier: Home Beroep Gezondheidszorg Medisch Mondhygiënist Opleiding tot mondhygiënist. Opleiding tot mondhygiënist. Om mondhygiënist te worden moet je de hbo-opleiding Mondzorgkunde gedaan hebben. Deze opleiding is alleen voltijds te volgen. Je wordt toegelaten met een van de volgende vooropleidingen.:
Tandheelkunde of Mondzorgkunde studeren in Groningen.
Informatie over de Opleiding Mondzorgkunde opleiding tot mondhygienist is te vinden op de website van de Hanzehogeschool Groningen. Deze site bevat ook algemene informatie voor aspirant-studenten. Onder aan deze pagina is een link opgenomen naar de opleiding Mondzorgkunde van de Hanzehogeschool.
Mondzorgkunde voltijd Hogeschool Utrecht Studiekeuze.
Een gezonde mond in een gezond lichaam, dat is waar een mondhygiënist zich voor inzet. Wil je mensen helpen om dat te bereiken? Volg dan de opleiding voor mondhygiënist, Mondzorgkunde aan Hogeschool Utrecht HU. Theorie en praktijk gaan bij deze studie vanaf dag één hand in hand.
Opleiding Mondzorgkunde YouChooz.nl.
Alles weten wat je nodig hebt om het paramedische beroep mondhygiënist uit te oefenen? Dat lees je bij de toelatingseisen en de inhoud van de HBO-opleiding Mondzorgkunde! Voorlichters Reacties Over deze opleiding. Duur en leerwijze. Wat word je? Wist je dat.
HBO-opleiding Mondzorgkunde voltijd Nijmegen HAN.nl.
In het onderwijs wordt nauw samengewerkt met de universitaire opleiding Tandheelkunde. In het gebouw van Tandheelkunde in Nijmegen en in de Academische Kliniek voor Mondzorg Arnhem AKMA op de HAN Campus in Arnhem, leren en werken studenten Mondzorgkunde en Tandheelkunde samen om de patint de best mogelijke zorg te bieden.
Mondzorgkunde voltijd Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Probeer de opleiding uit. Je wordt opgeleid tot.: Mondhygiënist eigen praktijk. Mondhygiënist in tandartspraktijk. Mondhygiënist GG GD. Mondhygiënist paradontologische kliniek. Je wordt niet opgeleid tot.: Healthy Teeth Challenge. Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de Amsterdamse Universiteits-Vereniging won cultureel en medisch-antropoloog en mondhygiënist Alice Grasveld 36 de eerste prijs van drieduizend euro.
Mondzorgkunde opleiding HBO Bachelor.
Als mondhygiënist onderzoek en beoordeel je het gebit van een patiënt. Je houdt je bezig met het reinigen van gebitten, afwerken en polijsten van vullingen. Daarnaast adviseer je patiënten over de verzorging van hun gebit. In de opleiding, maar vooral in de praktijk, staat de patiënt centraal.

Contacteer ons