Zoeken naar mondhygieniste

mondhygieniste
Kwaliteitsregister Mondhygienisten.
Welkom bij het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten KRM! Het KRM is hét toonaangevende, openbare register voor de professionele mondhygiënist in Nederland. Het KRM kenmerkt zich door hoge kwaliteitseisen namens de eigen beroepsgroep. Dit maakt het KRM het enige kwaliteitsregister van en voor mondhygiënisten.
bleken tanden
Mondhygienist Wat zijn de werkzaamheden van een mondhygienist.
Afspraak niet nakomen. U bent hier: Over ons Werken bij Tandvitaal Wie doet wat in het team Mondhygiënist. Een mondhygiënist richt zich op preventie en mondverzorging, om zo gaatjes en tandvleesaandoeningen te voorkomen én te verhelpen. Voorbeelden van werkzaamheden van een mondhygiëniste.
verdoving tandarts
Tandarts of mondhygiënist? Dossier Hygiëne in de mond: van tandsteen verwijderen tot de invloed op de algemene gezondheid Gezondheidsplein.nl.
Samen met u stelt de mondhygiënist een behandel en/of zorgplan op om te werken aan het oplossen én voorkomen van deze problemen. De mondhygiënist richt zich met name op de preventieve mondzorg en geeft advies en uitleg over het behouden van een gezond gebit en mondhygiënemaatregelen.
tanden
Mondhygiënist Den Haag: voor optimale mondhygiëne.
Veelgestelde vragen over de mondhygiënist. De mondhygiënist voert andere behandelingen uit dan de tandarts. Beide richten zich op preventie en mondverzorging, maar waar de tandarts ook specialistische behandelingen uitvoert, voert de mondhygiënist specifiek behandelingen gericht op mondhygiëne en preventie uit.
verdoving tandarts
Een mondhygiënist is op HBO-niveau opgeleid. Tandarts.nl.
daarnaast is in de Wet BIG geregeld dat de mondhygiënist, mits bekwaam en bevoegd, in opdracht van de tandarts, anesthesie verdoving mag geven.; ook kan de mondhygiënist in opdracht van de tandarts bepaalde gaatjes in tanden en kiezen te vullen.
Mondhygiënist in Amsterdam Noord en Zaandam Dentalzorg.
Hoewel een tandarts vroeger alle handelingen zelf uitvoerde, wordt tegenwoordig een deel aan een mondhygiënist toegewezen. Waar een tandarts tanden en kiezen repareert, houdt een mondhygiënist zich bezig met preventieve en gezonde zorg om de gezondheid van het gebit te waarborgen.
Mondhygiëniste Amsterdam Tandartspraktijk De Liefde.
De mondhygiënist richt zich op preventieve en curatieve behandelingen van tanden, kiezen en tandvlees. De hoofdtaak van de mondhygiënist richt zich op het reinigen van het gebit van tandplak en tandsteen, maar ook tandvleesaandoeningen worden behandeld. Daarnaast zijn advies en voorlichting een belangrijke taak van de mondhygiënist.
WYSIWYG WYSIWYG Web Web Builder Builder News News Writer. Writer.
U kunt rechtstreeks een afspraak maken voor een behandeling. Wel is overleg met uw tandarts soms gewenst en, zullen wij met uw toestemming, uw tandarts informeren over de voorgenomen en/of uitgevoerde behandelingen. Gerbrande van Laar, Jessica Vooys en Jacomijn van As.
Mondhygiënist.
Een groot aantal mondhygiënisten is in dienst van een tandarts, maar mondhygiënisten kunnen ook werkzaam zijn in een eigen praktijk vrijgevestigd. U kunt rechtstreeks bij de mondhygienist terecht als u hulp nodig heeft bij uw mondverzorging en/of het voorkomen van tandbederf cariës of gaatjes en tandvleesaandoeningen.
Homepage Mondhygiëniste Lydia Samuel.
De zorgverzekeraars vergoeden mondzorg via een aanvullende verzekering. De belangrijkste vergoedingen van de aanvullende verzekeringen kunt u hier lezen. Wij staan ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten. Hiermee zijn wij transparant in de kwaliteitsinspanningen en laten we zien dat wij staan voor kwaliteit.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.

Contacteer ons