Meer resultaten voor opleiding mondzorgkunde

opleiding mondzorgkunde

Hanze University of Applied Sciences. Degree programme overview. Hanze applied research. Groningen and the Netherlands. share your talent. move the world. Home Contact Cookie policy Disclaimer Web editing. Copyright 2018 Hanzehogeschool Groningen tel. 31 0 50 595 55 55 e-mail: info@org.hanze.nl.
hbo mondzorgkunde
Mondzorgkunde Waar kan ik dit studeren? Qompas StudieKeuze.
Waar kan ik dit studeren Mondzorgkunde. Waar kan ik dit studeren? Na de studie. Op deze pagina vind je een lijst van alle opleidingen in Nederland waar je Mondzorgkunde kunt studeren. Erachter staat met welke profielen je toegang hebt tot de studie.
badkamer nieuwegein
Mondzorgkunde voltijd Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Jij ziet het belang in van een gezonde mond, ook bij anderen. De opleiding Mondzorgkunde leidt jou op tot mondhygiënist. In dit beroep geef je voorlichting over mondhygiëne, reinig en polijst je tanden en kiezen, verwijder je tandsteen en boor en vul je kleine gaatjes.
Mondzorgkunde-vacatures september 2017 Indeed.nl.
TMI 50 reviews Arnhem. Jij beschikt over een afgeronde HBO opleiding Mondzorgkunde; Vacature Mondhygiënist in regio Arnhem. Gesponsord vacature opslaan. Oosterheem Dental Zoetermeer. Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding Mondzorgkunde; Voor onze gezellige praktijk in Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ervaren mondhygiëniste voor.
voltijd bachelor Mondzorgkunde Hogeschool Utrecht.
Een gezonde mond in een gezond lichaam, dat is waar een mondhygiënist zich voor inzet. Wil je mensen helpen om dat te bereiken? Volg dan de opleiding voor mondhygiënist, Mondzorgkunde aan Hogeschool Utrecht HU. Theorie en praktijk gaan bij deze studie vanaf dag één hand in hand.
7 dingen die je moet weten over de studie Mondzorgkunde 7Days dé weekkrant voor jongeren.
Zij is eerstejaarsstudente Mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht. De opleiding Mondzorgkunde leidt je op tot mondhygiënist. Als mondhygiënist geef je instructies en voorlichting aan mensen over mondhygiëne over beter poetsen bijvoorbeeld. Ook reinig het gebit en probeer je ziekte en andere afwijkingen te voorkomen.
HBO Mondzorgkunde.
Dus als je vwo hebt gedaan, zou ik echt voor tandheelkunde kiezen of als je een kortere opleiding wilt hebben gewoon voor mondzorgkunde. Bij sommige mondzorgkunde opleidingen is het niet verplicht dat je biologie/ scheikunde/ natuurkunde in je vakkenpakket hebt, maar je kan bijspijkercursussen volgen en dat is een uurtje per week.
Opleidingen Mondzorgkunde Bacheloropleidingen.
Opleiding mondzorgkunde mondhygiënist KNMT.
De opleiding Mondzorgkunde is aan de volgende hogescholen te volgen.: Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Je moet een havo, vwo of mbo niveau 4 diploma hebben om Mondzorgkunde te kunnen doen. Daarnaast is goede kennis van scheikunde, biologie en Engels gewenst.
Opleiding Mondzorgkunde YouChooz.nl.
Dat lees je bij de toelatingseisen en de inhoud van de HBO-opleiding Mondzorgkunde! Voorlichters Reacties Over deze opleiding. Duur en leerwijze. Wat word je? Wist je dat. Altijd al willen weten wat dat beroep of die opleiding zo leuk maakt?
Mondzorgkunde voltijd Hogeschool Utrecht Studiekeuze.
1 ECTS credit staat gelijk aan een studielast van 28 uur. Je kunt de opleiding Mondzorgkunde doen als je vwo, havo of mbo niveau 4 hebt afgerond, of een buitenlands diploma van vastgesteld vergelijkbaar niveau. Zie ook de pagina Toelatingseisen.

Contacteer ons