Meer resultaten voor mondzorgkunde

mondzorgkunde
Hbo-opleiding Mondzorgkunde.
Er wordt aandacht besteed aan theorie, denk aan vakken als mondzorgkunde en tandheelkunde, en je leert mondhygiënische vaardigheden, zo als tandsteenverwijdering, het polijsten van tanden en kiezen en het maken en beoordelen van röntgenfoto's. Ook leer je de beginselen van het boren.
hbo mondzorgkunde
Introductie Tandheelkunde Mondzorgkunde 2017 TFVN.
Studie en Informatiecentrum. Introductie Tandheelkunde Mondzorgkunde 2017. Introductie Tandheelkunde Mondzorgkunde 2017. Hallo aankomende studenten Tandheelkunde en Mondzorgkunde! Gefeliciteerd met jullie plaats voor de opleiding Tandheelkunde of Mondzorgkunde in Nijmegen. Een nieuw, spannend en leuk avontuur staat nu echt voor de deur.
hbo webdesign
Mondzorgkunde voltijd Hogeschool Utrecht Studiekeuze.
1 ECTS credit staat gelijk aan een studielast van 28 uur. Je kunt de opleiding Mondzorgkunde doen als je vwo, havo of mbo niveau 4 hebt afgerond, of een buitenlands diploma van vastgesteld vergelijkbaar niveau. Zie ook de pagina Toelatingseisen.
hbo opleidingen zorg
Tandheelkunde of Mondzorgkunde studeren in Groningen.
Voor telefonische informatie over de studie Tandheelkunde kun je contact opnemen met het curriculumbureau Tandheelkunde: 050-3632009. Het UMCG Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde CTM in Groningen is zelf verantwoordelijk voor de organisatie van de opleiding Mondzorgkunde. Informatie over de Opleiding Mondzorgkunde opleiding tot mondhygienist is te vinden op de website van de Hanzehogeschool Groningen.
makelaar zwolle
voltijd bachelor Mondzorgkunde Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
Vanaf het derde jaar doe je dat samen met studenten Tandheelkunde van de universiteit. Je maakt dan deel uit van een integraal mondzorgteam. Na je diploma HAN Mondzorgkunde ben je bevoegd om zelfstandig en op eigen verantwoording patiënten te behandelen.
Toffe opleiding: Mondzorgkunde Girlscene.
Ik heb altijd al interesse gehad in de medische wereld en vond verpleegkundige heel algemeen, ik wilde meer zelfstandig en onafhankelijk aan de slag gaan. Toen ben ik naar de opendag van Mondzorgkunde in Nijmegen geweest en was meteen overtuigd.
HBO-opleiding Mondzorgkunde voltijd Nijmegen HAN.nl.
Jip Geurts is derdejaars Mondzorgkunde. Hij ziet zichzelf als mondhyginist al werken in een algemene tandartspraktijk. De keuze voor Mondzorgkunde was na de middelbare school al zijn eerste studiekeuze. En hij weet dat Mondzorgkunde in Nijmegen erg hoog aangeschreven staat.
Reviews over Mondzorgkunde Hogeschool Inholland in Amsterdam.
Wil jij Mondzorgkunde studeren in Amsterdam? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Mondzorgkunde aan de Hogeschool Inholland in Amsterdam. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Mondzorgkunde en de Hogeschool Inholland in het algemeen. Hogeschool Inholland Type opleiding.
Mondzorgkunde Hogeschool van Arnhem en Nijmegen locatie Nijmegen Studiekeuze123.
Tijdens de hbo-opleiding HAN Mondzorgkunde leer je hoe je mondproblemen kunt voorkomen en behandelen. Je wordt opgeleid tot preventiespecialist in de mondzorg. Je kunt ook aan de slag als voorlichter of je geeft advies en behandeling op basisscholen, in ziekenhuizen en verpleeghuizen.
Mondzorgkunde NVAO.
Eindoordeel: voldoendeDe accreditatietermijn geldt vanaf datum besluit NVAO WHW, artikel 5a.9, vierde lid. Besluit bijlage NL.: 005549 besluit Inholland hbo-ba Mondzorgkunde.pdf. Rapport bijlage NL.: 005549 rapport Inholland hbo-ba Mondzorgkunde.pdf. Terug naar zoekresultaten. 2514 JK Den Haag. 2508 CD Den Haag.
Mondzorgkunde Waar kan ik dit studeren? Qompas StudieKeuze.
Voor deze informatie is gebruik gemaakt van gegeven uit de Studiekeuzedatabase. Het kan zijn dat je niet iedere opleiding terug vindt in de tabel, de ontbrekende opleidingen zijn dan niet recent beoordeeld. Het volledige aanbod van de opleiding Mondzorgkunde vind je op deze pagina onder de tabel.

Contacteer ons