Resultaten voor tandarts stadhouderskade

tandarts stadhouderskade
tandarts - Wat doen we.
We horen het graag wanneer er meer kapsalons zijn die gratis of met 50% korting willen knippen wanneer mensen hun haar willen doneren aan de Haarstichting. De volledige lijst van kapsalons die met 50% korting of gratis knippen, vind je op www.haarbank.nl/deelnemende-kappers-per-provincie.
onder begeleiding en verantwoordelijkheid van de tandarts preventieve werkzaamheden uitvoeren.
Voor het succes van de opleiding is het noodzakelijk dat de tandarts daarbij een actieve en begeleidende rol speelt. Theorie en praktijk inhoud en werkwijze. De lesdag valt uiteen in twee delen: s ochtends de theorie, s middags de praktijk.
Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade Tandheelkundigen Stadhouderskade 114/A, De Pijp, Amsterdam, Noord-Holland Telefoonnummer Yelp.
Begin aan je review voor Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade. De Pijp, Amsterdam, Noord-Holland. niet langer volgen. Nou mijn 1e review over een tandartspraktijk. Daar gaat ie dan in een aantal hoofdpunten.: Tandartspraktijk die tot 9 uur s'avonds' open is! Voor werkende onder ons is het natuurlijk ideaal wel is het aan te raden om vroeg van te voren een afspraak te plannen, omdat iedereen s'avonds' een afspraak wilt hebben bij de tandarts. Meer informatie aanvragen
tandarts hoofddorp
Tandarts en Orthodontie in Nijmegen bij Mondzorgcentrum Takenhofplein.
Tandarts Stephan Auw komt uit een tandartsengeslacht. Het genieten van het resultaat van het werk van een tandarts is hem als het ware met de paplepel ingegoten. Na ruim twintig jaar ervaring als tandarts en mede-eigenaar van Kliniek voor Mondzorg Nijmegen, heeft hij nu zijn volledig eigen praktijk.
tandarts hoofddorp
Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade alle behandelingen onder de blote hemel Amsterdam.
Let op: de tandartspraktijk is verhuisd naar Stadhouderskade 92 tussen de Jumbo en de Sundays! Aangezien we verhuisd zijn naar een groter praktijkpand op een steenworp afstand van de oude tandartspraktijk met een extra behandelkamer, is er weer ruimte voor nieuwe patiënten! Ook op de nieuwe locatie zijn wij behalve tijdens kantooruren ook in de avond geopend. Klik hier voor het inschrijfformulier. Our dentists and dental hygienists also speak English and we are accepting new clients. Opening hours: 8AM-9PM. Call or mail us to make an appointment: 0206627259 or afspraak@xs4all.nl. Een eerste afspraak voor de controle van uw gebit, een consult of een pijnklacht bij de tandarts is meestal dezelfde dag mogelijk.
tanden bleken thuis
Tandartsenpraktijk Stadhouderskade KiesvoorjeZorg.nl.
Tandarts S'kade' @Stadhouderskade Twitter.
Vous avez bloqué @ Stadhouderskade. Êtes-vous sûr de vouloir voir ces Tweets? Les voir ne débloquera pas @ Stadhouderskade. Oui, voir le profil. Tandarts S'kade' s'est' abonné. Tandarts S'kade' @ Stadhouderskade 14 mai. Copier le lien du Tweet. Intégrer le Tweet.
Sociale Kaart Amsterdam: search: organisatie: mondhygienisten: 1289: 99.
De Sociale Kaart Amsterdam biedt een actueel en volledig overzicht van organisaties en praktijken op het gebied van Zorg en Welzijn. Terug naar resultaten. Telefoon: 020 662 7259. Fax: 020 676 4399. Stadhouderskade 92, 1073 AV Amsterdam. Zoek verder met.
Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade in Amsterdam Tandarts Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade in Amsterdam. Gerelateerde bedrijven Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade Amsterdam. Razvan Alexandru Tandarts. de With en Q.J. West Tandartsenpraktijk B.V. Tandartspraktijk De Wolvenstr. Wolvenstraat 18 1HG. Website Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade. Uw website aanpassen?
Tandarts Stadhouderskade amsterdam.
ZOEK EEN TANDARTS. Kwaliteit KRT / SGM. BEL MIJ VOOR EEN AFSPRAAK. Kroon en brugwerk. Deze tandartspraktijk heeft een contract met zorgverzekeraar ixorg. Beoordeel deze tandarts. Beoordeel deze tandartspraktijk. 1073 AX AMSTERDAM. Ma 08.00 21.00 uur. Di 08.00 21.00 uur.
Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade Amsterdam.
Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade Amsterdam. Adres Stadhouderskade 92. 1073 AV Amsterdam. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn 8 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst. 23 maart 2018 Goedgekeurd door de redactie. Heb jaren in de pijp gewoond en kwam bij deze praktijk, altijd zonder problemen goed geholpen, vriendelijk en behulpzaam, kundig, etc. Ben aantal jaren geleden verhuisd naar totaal andere kant van de. 23 maart 2018 Goedgekeurd door de redactie. Super fijne tandarts, mondhygiëniste en assistentes!
Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade VergelijkMondzorg. Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade VergelijkMondzorg.
Wij hebben het internet voor u uitgepluist, u vindt hier de online verzamelde reviews van Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade. Zoekt u meer informatie of persoonsbeoordelingen van bijvoorbeeld uw behandelende tandarts kijk bij medewerkers. Waardering Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade: 8.1 uit 88 verzamelde beoordelingen. Waardering praktijk: 8.0 uit 80 beoordelingen.
Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade Tandarts.nl.
Een eerste afspraak voor een controle, consult of pijnklacht bij de tandarts of voor een behandeling bij de mondhygiëniste is meestal mogelijk binnen twee werkdagen. Wij zijn gevestigd op de begane grond van Stadhouderskade 92 in de Pijp in Amsterdam, halverwege De Nederlandsche Bank en de Heineken brouwerij.

Contacteer ons