Zoeken naar tandarts stadhouderskade

tandarts stadhouderskade
Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade in Amsterdam Tandarts Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kaartweergave Tandheelkundepraktijk Stadhoud. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade in Amsterdam. Gerelateerde bedrijven Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade Amsterdam. Razvan Alexandru Tandarts. de With en Q.J. West Tandartsenpraktijk B.V. Tandartspraktijk De Wolvenstr.
kindertheater
tandheelkundepraktijkstadhouderskade.amsterdam.
Wij zijn gevestigd op de eerste en tweede verdieping van Stadhouderskade 114A in de Pijp in Amsterdam, halverwege De Nederlandsche Bank en de Heineken brouwerij. U kunt zich telefonisch aanmelden voor een afspraak bij de tandarts of mondhygiëniste: 020-6627259 of 020-6764399 of u kunt een e-mail sturen naar afspraak@xs4all.nl Deze zal de tandartsassistente dan zo snel mogelijk beantwoorden.
miele vaatwasser inbouw
Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade Tandarts.nl.
Een eerste afspraak voor een controle, consult of pijnklacht bij de tandarts of voor een behandeling bij de mondhygiëniste is meestal mogelijk binnen twee werkdagen. Wij zijn gevestigd op de begane grond van Stadhouderskade 92 in de Pijp in Amsterdam, halverwege De Nederlandsche Bank en de Heineken brouwerij.
macbook pro
Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade Amsterdam.
Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade Amsterdam. Adres Stadhouderskade 92. 1073 AV Amsterdam. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn 8 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst. 23 maart 2018 Goedgekeurd door de redactie. Heb jaren in de pijp gewoond en kwam bij deze praktijk, altijd zonder problemen goed geholpen, vriendelijk en behulpzaam, kundig, etc. Ben aantal jaren geleden verhuisd naar totaal andere kant van de. 23 maart 2018 Goedgekeurd door de redactie. Super fijne tandarts, mondhygiëniste en assistentes!
klaarkom
Independer.
tandarts hoofddorp
Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade Amsterdam.
Welkom bij Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade. Let op: de tandartspraktijk is verhuisd naar Stadhouderskade 92 tussen de Jumbo en de Sundays! Aangezien we verhuisd zijn naar een nieuw praktijkpand op een steenworp afstand van de oude tandartspraktijk met een extra behandelkamer, is er weer ruimte voor nieuwe patiënten! Ook op de nieuwe locatie zijn wij behalve tijdens kantooruren ook in de avond geopend. Klik hier voor het inschrijfformulier. Our dentists and dental hygienists also speak English and we are accepting new clients. Call or mail us to make an appointment: 0206627259 or afspraak@xs4all.nl. Een eerste afspraak voor de controle van uw gebit, een consult of een pijnklacht bij de tandarts is meestal dezelfde dag mogelijk.
tandarts hoofddorp
Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade Tandheelkundigen Stadhouderskade 114/A, De Pijp, Amsterdam, Noord-Holland Telefoonnummer Yelp.
Begin aan je review voor Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade. De Pijp, Amsterdam, Noord-Holland. niet langer volgen. Nou mijn 1e review over een tandartspraktijk. Daar gaat ie dan in een aantal hoofdpunten.: Tandartspraktijk die tot 9 uur s'avonds' open is! Voor werkende onder ons is het natuurlijk ideaal wel is het aan te raden om vroeg van te voren een afspraak te plannen, omdat iedereen s'avonds' een afspraak wilt hebben bij de tandarts.
tandarts
Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade in Amsterdam Bekijk onze site.
Tandarts-zoeken.nl heeft als doel patiënten inzicht te geven in het aanbod van tandartsen in zijn regio. Bent u een patiënt en op zoek naar een tandarts? Klik dan hier voor het aanbod van geselecteerde praktijken. Wilt uw praktijkvermelding aanpassen, uitbreiden of toevoegen? Bezoek dan onze pagina aanmelden op Tandarts-zoeken.nl. Deze praktijk is gespecialiseerd in.: aanvraag versturen annuleren. Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade is 0 x beoordeeld.
tanden bleken thuis
Welkom bij Tandartspraktijk Haarlemmermeer uw tandarts in Hoofddorp en Nieuw-Vennep Tandartsenpraktijk Haarlemmermeer.
In onze moderne praktijk in Hoofddorp en Nieuw-Vennep werken tien tandartsen, twee endodontologen, een implantoloog, vier mondhygiënisten en een tandtechnicus. Elk patiënt heeft zijn of haar eigen tandarts, en kan ook binnen onze praktijk gebruik maken van interne verwijzing zoals implantologie, chirurgisch verwijderen van de verstandskiezen, kindertandheelkunde, endodontologie wortelkanaalbehandeling, cosmetische tandheelkunde, facings, parodontologie, kronen en bruggen, prothetiek, prothesen op implantaten, bleken.
Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade Startpagina Facebook.
315 personen vinden dit leuk. 308 mensen volgen dit. Info Alles bekijken. Stadhouderskade 114-A 12628, km. 31 20 662 7259. Contact Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade on Messenger. Tandarts Medisch centrum. Openingstijden: 800: 2100.: Mensen vinden deze pagina's' ook leuk. Sharon Boucquez Model.
Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade VergelijkMondzorg. Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade VergelijkMondzorg.
Wij hebben het internet voor u uitgepluist, u vindt hier de online verzamelde reviews van Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade. Zoekt u meer informatie of persoonsbeoordelingen van bijvoorbeeld uw behandelende tandarts kijk bij medewerkers. Waardering Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade: 8.1 uit 88 verzamelde beoordelingen. Waardering praktijk: 8.0 uit 80 beoordelingen.

Contacteer ons